Knowledge Bridge Onderwijs

 

Na jaren van waardevolle ervaring binnen het onderwijs op diverse niveaus,  is een  logische vervolgstap genomen die ervaring te gebruiken om op specifieke hulpvragen te kunnen inspelen.


Centraal binnen Knowledge Bridge Onderwijs staat de persoon met zijn wens om zijn of haar kennis en vaardigheden te vergroten. Dit aanreiken van kennis en vaardigheden gebeurt op uiteenlopende manieren omdat nu eenmaal niemand hetzelfde is, denkt en doet. Gekeken wordt wat de persoon nodig heeft, wat werkt om zo tot een efficiënte en effectieve begeleiding te komen. Knowledge Bridge Onderwijs wil samen met de hulpvrager(s) komen tot successen en zo het zelfvertrouwen en het plezier in leren te vergroten.


Knowledge Bridge Onderwijs wil een passend antwoord bieden op uiteenlopende hulpvragen. Hierbij valt te denken aan Remediale teaching, coaching, training op het vlak van:

* Training Eindexamen VMBO / HAVO / VWO;

  1. *Dyscalculie-begeleiding van Basischool tot eindexamen;

  2. *Begeleiding op het gebied van o.a.: Bedrijfseconomie, Wiskunde, Natuurkunde;

  3. *Begeleiding Planning;

  4. *Coaching op het vlak van o.a. ADD- en ADHD-problematiek icm studie;

  5. *Faalangst-reductie met behulp van beweging en activiteit;

  6. *In Company trainingen, Marketing en bedrijfseconomische cursussen.


Knowledge Bridge Onderwijs begeeft zich binnen een netwerk van specialisten. Zo is er veelal een passend antwoord te krijgen door inzet van meerder discilpines. Te denken valt aan Orthopedagogen, onderwijsinstellingen, concullegas RT, therapeuten en pscychologen. Ook wordt er  zeer nauw samen gewerkt met www.b3o.nl. Om optimale zorg te kunnen leveren is Knowledge Bridge Onderwijs een partner van het multidisciplinaire zorgcentrum Welzijn West in Tilburg.


Knowledge Bridge Onderwijs staat u graag te woord en is altijd bereid samen met u te kijken wat  zij voor u kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op.


"Als u iets door en door wilt leren kennen, onderwijs het dan aan anderen."